Luxe vakantiehuizen

Nordsee

De Noordzeekust en Oost-Friesland zijn een populaire vakantiebestemming voor gasten van heinde en verre. Het klimaat is natuurlijk, gezond en verfrissend. Hier kunt u nog steeds de originaliteit en de natuur ervaren. De Waddenzee is niet met reden in 2009 tot werelderfgoed verklaard. De natuur begrijpen, ervaren, de Noordzee ruiken en de regio op de fiets verkennen - Ostfriesland straalt nog altijd natuurlijkheid uit.

Laat u betoveren door de romantische havensfeer en de speciale ambiance van elke Sielhafenort tijdens een tocht langs de Noordzeekust. Van Greetsiel in het westen tot Norddeich, Dornumersiel, Bensersiel, Neuharlingersiel en Horumersiel tot Hooksiel in het oosten, er is veel te zien en te doen.

Ontdek Oost-Friesland, de Ostfrieschen-eilanden en de Noordzeekust!

Zoeken in Nordsee

Vakantievilla's

Villa am Moor

Villa am Moor, Backemoor

Luxe ingerichte villa met bioscoop, biljart, kinderspeelkamer en een spa!

Vanaf 2592,- per week
24
12
9
Bekijk woning
Villa Ostfriesland XL

Villa Ostfriesland XL, Backemoor

Prachtige Villa in Oost-Friesland met eigen bioscoop, sauna, whirlpool en grote tuin
Vanaf 2127,- per week
24
12
9
Bekijk woning

Activiteiten

Fietsen in Duitsland

Fietsen in Duitsland

Fietsen in Duitsland is prachtig. Er zijn vele fietspaden die nauwelijks hoogteverschil kennen en dus goed te fietsen zijn voor iedereen, met of zonder e-bike.

Ook zijn er vele fietsroutes voor mountainbikes en wielrenners.

Bezoek website
Wandelen in Duitsland

Wandelen in Duitsland

Duitsland is het ideale land voor de verwende wandelaar: hoge bergen, prachtige uitzichten, uitgestrekte bossen, enorme heidevelden en natuurlijk ook een mooie kustlijn. Ontdek de vele wandelpaden!

Bezoek website