Luxe vakantiehuizen
Astenweg 11

Astenweg 11, DE-59955-137

Astenweg 11: Vakantiehuis op een rustige locatie direct boven het skigebied "Postwiese" in Neuastenberg

Personen
8
Slaapkamers
4
Badkamers
2
Huisdieren
1
Minimaal per week
1799,-
Dit vrijstaande vakantiehuis in Neuastenberg heeft de pistes voor de deur en beschikt over 4 slaapkamers voor 8 personen. Er is een terras en een tuin aanwezig en deze vakantiewoning is ideaal voor een wintersportvakantie met het hele gezin. De accommodatie is zo’n 5 km verwijderd van het populaire skigebied Winterberg. Hier in het centrum van Winterberg zijn tal van restaurants, supermarkten en uitgaansgelegenheden. Het sfeervolle vakantiehuis is voorzien van een parkeerplaats inclusief elektrisch oplaadpunt voor je auto. Er zijn 2 badkamers en de woonkamer is voorzien van een warme kachel. Hier kun je lekker ontspannen na een lange dag wintersporten. Vanuit het centrum van Winterberg, 5 km verderop, vertrekt de skibus.
ingang, keuken(afwasmachine), woon/eetkamer(kachel), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(stapelbed), badkamer, badkamer, toilet, grill, wasdroger, wasmachine, terras, tuin, kinderstoel
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend Betreffende COVID-19: Gasten voor dit vakantiehuis worden alleen geaccepteerd als zij kunnen voldoen aan de Corona-maatregelen en -eisen zoals die door de lokale overheid worden gehanteerd. Aangezien de Corona-maatregelen in de loop der tijd veranderen, verzoeken wij u de maatregelen kort voor vertrek nogmaals te controleren. Let op: er zijn COVID-19 maatregelen van kracht. Er kunnen andere voorwaarden gelden met betrekking tot skipassen, openingstijden en het gebruik van de skiliften in de wintersportgebieden. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden is om de boeking kosteloos te annuleren.

Kenmerken

Algemeen
Vakantiehuis
Vrijstaand
Niet roken
WiFi
ingang
keuken
afwasmachine
woon/eetkamer
kachel
slaapkamer
slaapkamer
2-pers. bed
2-pers. bed
slaapkamer
stapelbed
stapelbed
slaapkamer
badkamer
badkamer
toilet
grill
wasdroger
wasmachine
terras
tuin
kinderstoel