Luxe vakantiehuizen

Vakantievilla's

Erve Oostwold

Erve Oostwold, Oostwold

Monumentale 19e eeuwse boerderij met schitterend uitzicht over het Olambtmeer
Vanaf 1898,- per week
18
9
10
Bekijk woning
Hefshoeve

Hefshoeve, Uithuizermeeden

Rijksmonumentale herenboerderij op het Groninger land nabij de Waddenzee


Vanaf 2890,- per week
20
10
10
Bekijk woning
Hefswal

Hefswal, Uithuizermeeden

Monumentale boerderij met verwarmd binnenzwembad, sauna en jacuzzi
Vanaf 2029,- per week
20
10
10
Bekijk woning
Landgoed ter Wupping

Landgoed ter Wupping, Onstwedde

Monumentale boerderij voor groepen met binnenzwembad en sauna, bij Onstwedde
Vanaf 1790,- per week
18
9
4
Bekijk woning
Onstwedderhoeve

Onstwedderhoeve, Onstwedde

Landelijk gelegen boerderij met veel historische waarde en inpandig zwembad

Vanaf 2620,- per week
18
9
9
Bekijk woning
Villa Meerzicht

Villa Meerzicht, Oostwold

Rijksmonumentale boerderij aan het Oldamtmeer met vele wellnessvoorzieningen

Vanaf 2670,- per week
18
9
10
Bekijk woning

Activiteiten

Ameland

Ameland

Ameland is een van de Waddeneilanden. Het eiland heeft prachtig witte stranden en er is veel natuur, rust en ruimte om van te genieten. Er zijn 4 dorpjes op het eiland, met eigen knusse winkeltjes en gezellige horeca. Het eiland is zowel te voet als per fiets een genot om te bezoeken.

Bezoek website
Orvelte

Orvelte

Het museumdorp Orvelte is vermoedelijk ontstaan tussen de 11e tot 13e eeuw in Drenthe. Het dorp herbergt vele oude boerderijen en historische bezienswaardigheden. Er zijn regelmatig markten en andere evenementen. Een gewoon, gezellig Drents dorp.

Bezoek website
Hindeloopen

Hindeloopen

Hindeloopen is een voormalig handelsstadje en heeft nog steeds haar eigen Hinderlooper kunst en klederdracht. In de kleine straatjes en over de bruggetjes is het heerlijk kuieren om te genieten van de authentieke stadswoningen en oude kerken.

Bezoek website
Freylemaborg

Freylemaborg

De Freylemaborg is een Groningse borg gelegen op een groot landgoed, gedateerd uit de 19e eeuw. De borg zelf stamt uit de Middeleeuwen en is toegankelijk voor het publiek. In het koetshuis is een restaurant en door de tuinen is het heerlijk wandelen.

Bezoek website
Drouwenerzand

Drouwenerzand

Drouwenerzand is een gezellig pretpark, voor een goede prijs. Het is ideaal park voor kleinere kinderen. Er is zowel een binnen als buiten gedeelte met attracties.

Bezoek website
Wildlands Zoo Emmen

Wildlands Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen is een dieren en attractiepark in Emmen, Drenthe. Je kunt een reis door de Savanne, jungle en het poolgebied maken in één dag. Zowel voor de allerkleinsten als de alleroudsten, en alle leeftijden daartussen, beleef je een fantastische dag.

Bezoek website
Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Herinneringscentrum Kamp Westerbork

In het museum van het Herinneringscentrum Kamp Westerbork worden veel verhalen over het leven van slachtoffers en overlevenden van het kamp verteld. De persoonlijke verhalen worden gedemonstreerd in tentoonstellingen en films, waardoor het museum ook interessant is voor kinderen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Bezoek website
Boomkroonpad

Boomkroonpad

Wil je het bos eens van een andere kant bekijken? Neem dan het boomkroonpad. De wandeling loopt langs de toppen van de bomen en laat je kennismaken met een hele andere kant van het bos.

Bezoek website
Vestingstad Bourtange

Vestingstad Bourtange

Bourtange is een prachtig vestingstadje, vlakbij de grens met Duitsland. Tijdens de Tachtigjarige Oorlog viel de stad Groningen in handen van de Spanjaarden en is de vesting Bourtange ontstaan. De gemeente Vlagtwedde liet de vesting na de leegloop van het dorp rond 1960 herbouwen in de staat zoals die in 1742 geweest was. Naast de gereconstrueerde vestingwerken vindt u daar tal van bezienswaardigheden.

Bezoek website
Wadlopen

Wadlopen

Wadlopen is wandelen op de bodem van de Waddenzee. Het is koud, zwaar, mooi, overweldigend. Je kunt genieten van de mooie vergezichten, de stilte, de prachtige natuur en de zeehonden in het wild. Het is soms even doorzetten, maar je wordt beloond met een fantastische ervaring.

Bezoek website
Groningen

Groningen

Groningen is een bruisende studentenstad. Vol levendige terrasjes, prachtige monumentale panden en verstilde hofjes. Een stadswandeling is zeker aan te bevelen. In Groningen is altijd wel wat te beleven!

Bezoek website