Luxe vakantiehuizen
Het Klooster van Dalfsen

Het Klooster van Dalfsen, NL-7721-02

Het Klooster van Dalfsen: Bijzondere groepswoning in een rijksmonumentaal klooster met jacuzzi

Personen
17
Slaapkamers
7
Badkamers
6
Huisdieren
Niet toegestaan
Minimaal per week
3359,-
Dit voormalige nonnenklooster stamt uit 1927 en ligt in het centrum van Dalfsen. Proef de serene sfeer en ervaar de rust in dit historische gebouw. Uniek zijn de nog helemaal intact gebleven kappel en de biechtstoel. De rijksmonumentale kapel kan gebruikt worden als ontbijt- en/of dinerzaal, maar is daarnaast ook uitermate geschikt voor vergaderingen (op aanvraag). De verblijfsruimtes, slaapkamers en badkamers liggen alle op de eerste en tweede etage van het klooster. Bij goed weer kun je plaatsnemen in de ruime en mooi aangelegde tuin. De locatie heeft een eigen speelplaatsje en op 50 meter afstand ligt een park met nog meer speelmogelijkheden voor kinderen. Dalfsen ligt in de schilderachtige omgeving van het Vechtdal, aan de rivier de Overijsselse Vecht. Er zijn vele mogelijkheden voor het maken van mooie wandel- en fietstochten. Ook kun je vanaf het klooster een Solextocht maken langs de mooiste plekjes van Dalfsen en omgeving. Historische Hanzesteden als Zwolle, Kampen, Hattem, Zutphen en Deventer liggen op fiets- en/of autoafstand en bieden voldoende mogelijkheden voor zowel het winkelend als het cultuurminnend publiek.
Op de 1e etage: (open keuken(oven, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(kabel), radio), slaapkamer(1-pers. bed, TV), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), badkamer(bubbelbad, douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet)) Op de 2e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), slaapkamer(6x 1-pers. bed, TV), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, TV, ligbad, douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet), badkamer(douche, wastafel, toilet)) hal, jacuzzi, vergaderingen(tegen betaling, op aanvraag), flip-over(tegen betaling, op aanvraag), beamer(tegen betaling, op aanvraag), verwarming(CV), airconditioning, terras, tuin, tuinmeubilair, fietsen beschikbaar(tegen betaling, op aanvraag), kinderbed(op aanvraag), kinderstoel(op aanvraag)
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden

Kenmerken

Soort
  • Appartement
Situering
  • Appartement
Ligging
  • In een woonwijk of centrum (dorp)
Algemeen
  • Niet roken
  • WiFi
Op de 1e etage
open keuken
oven
combimagnetron
afwasmachine
koel-/vriescombinatie
woon/eetkamer
radio
Op de 2e etage
slaapkamer
slaapkamer met badkamer
1-pers. bed
TV
ligbad
douche
wastafel
toilet
badkamer
hal
slaapkamer
slaapkamer
slaapkamer
slaapkamer
slaapkamer
badkamer
badkamer
badkamer
badkamer
1-pers. bed
1-pers. bed
1-pers. bed
1-pers. bed
1-pers. bed
1-pers. bed
TV
TV
TV
TV
TV
TV
TV
douche
douche
douche
douche
douche
jacuzzi
wastafel
wastafel
wastafel
wastafel
wastafel
toilet
toilet
toilet
toilet
toilet
terras
tuin
tuinmeubilair
fietsen beschikbaar
kinderbed
kinderstoel
vergaderingen
flip-over
beamer
verwarming
airconditioning