Luxe vakantiehuizen

Vakantievilla's

Landhuis Kwintelooijen

Landhuis Kwintelooijen, Rhenen

Prachtige villa met zwembad op groot, groen landgoed met paardenstallen.
Vanaf 1671,- per week
12
5
2
Bekijk woning

Activiteiten

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam staat bekend om zijn prachtige grachten, hoge gevelhuizen en is onlosmakelijk verbonden met de Gouden Eeuw. Het is heerlijk om uren langs de grachten te wandelen en dan af en toe een monument te bezoeken. Het Anne Frank huis, het Rijksmuseum met de Nachtwacht van Rembrandt, het Van Gogh Museum, en zo is er nog veel meer.

 

Bezoek website
's Hertogenbosch

's Hertogenbosch

's Hertogenbosch, of Den Bosch, is een heerlijke stad met eeuwenoude pandjes en straatjes. De stad is erg gezellig met zijn vele winkeltjes en eetgelegenheden. En natuurlijk zijn bezienswaardigheden zoals de Sint-Janskathedraal, het Museumkwartier en het Jheronimus Bosch Art Center.

Bezoek website
Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth is één van de vele kastelen die Gelderland rijk is. Het kasteel is prachtig gelegen op de uiterwaarden van de Rijn. Het is in de middeleeuwen gebouwd als waterburcht. Er zijn diverse ruimtes in het kasteel te bekijken en er worden regelmatig evenementen voor jong en oud georganiseerd.

Bezoek website
Loosdrechtse plassen

Loosdrechtse plassen

De Loosdrechtse plassen zijn zomers een druk bezocht watersportgebied. Maar er zijn ook nog veel plassen die rust en stilte bieden. In de Breukelveense Plas en de Vuntus leven veel waterplanten en vogels. Heerlijk om doorheen te wanden, fietsen of kanoën.

 

Bezoek website
Kinderdijk

Kinderdijk

De molens van Kinderdijk staan onder de zeespiegel en werken al duizend jaar mee om de grond droog te houden. De duurzame samenwerking tussen techniek en natuur is uniek, waardoor de polders van Kinderdijk op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. Er staan nog 19 prachtig bewaarde windmolens.

Bezoek website