Luxe vakantiehuizen

Een vakantiehuis boeken in Corona tijd? Is dat mogelijk?

 

Het is zeker mogelijk om nu in Nederland of in het buitenland een vakantiehuis te boeken of naar een Bed and Breakfast te gaan. 

Er zijn voortdurende wijzigingen in het beleid van de diverse overheden. De ANWB heeft een hele duidelijke website met de maatregelen per land. U gaat dan naar de website https://www.anwb.nl/vakantie/reiswijzer voor actuele informatie over de meeste vakantielanden.

Ons advies en ondersteuning

* Omdat de omstandigheden van regio tot regio en van huis tot huis kunnen verschillen, adviseren wij om met ons contact op te nemen over de actuele beschikbaarheid van een vakantiehuis. Soms moet eerst een boekingsaanvraag bij een huis gedaan worden, waarna pas een beslissing van de gemeente genomen wordt. 

Wij helpen u graag verder met het verkennen van de mogelijkheden. 

Ons Corona Beleid

 

We houden ons dagelijks op de hoogte van de richtlijnen die de diverse landen opstellen t.a.v. de Corona-crisis. Daardoor kan ons beleid wijzigen. 

 

Voor boekingen die gedaan zijn vòòr 15 april 2020 geldt:

- als het vakantiehuis gesloten is op de dag van aankomst, wordt uw boeking automatisch geannuleerd. U ontvangt van ons een annuleringsbevestiging en een voucher voor het volledige bedrag. Met deze voucher kunt u een nieuwe boeking maken in hetzelfde vakantiehuis.  U ontvangt de voucher per mail. 

- als u uw boeking wilt annuleren terwijl er (nog) geen verbod is op het vakantiehuis, gelden de normale annuleringsvoorwaarden. 

 

Voor boekingen die gedaan zijn ná 15 april 2020 geldt:

- als het vakantiehuis gesloten is op de dag van aankomst, wordt uw boeking automatisch geannuleerd. U kunt dan gratis omboeken. 

- als u uw boeking wilt annuleren, gelden de normale annuleringsvoorwaarden. 

- u kunt een annuleringsverzekering afsluiten om uw eigen risico te verzekeren.