Luxe vakantiehuizen

Algemene Voorwaarden

 

In de Algemene Voorwaarden staan uw rechten en plichten ten aanzien van het huren van een vakantiehuis. Omdat wij met verschillende organisaties samenwerken zijn de algemene voorwaarden soms iets verschillend. Op het boekingsformulier van elk huis vindt u de Algemene Voorwaarden, die horen bij dat betreffende huis. Dus voordat u gaat boeken, kunt u deze doorlezen.

 

Als u meer informatie wilt, belt u ons gerust. Als u een huis boekt, maar nog niet direct betaald, kunt u binnen 2 dagen kosteloos annuleren. Het is ook mogelijk eerst een optie te nemen, zodat u precies weet welke verplichtingen u aangaat.

 

Een huis boeken via VillaLuxe is veilig. Wij zijn aangesloten bij Webwinkelkeur, die uw belangen behartigd. Op de website van Webwinkelkeur kunt u nakijken dat VillaLuxe een gecertificeerd lid is (https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/VillaLuxe_1206814).

 

Het terbeschikkingstellen van vakantieaccommodaties is uitgesloten van het herroepingsrecht, indien in de overeenkomst een bepaald tijdstip of een bepaalde periode van nakoming is voorzien. Dat betekent dat uw boeking na betaling definitief is.  

 

De Algemene Voorwaarden van de WebwinkelKeur waaraan wij voldoen, kunt u hieronder lezen.