Luxe vakantiehuizen

Nederland is een heerlijk land voor zowel een korte als een langere vakantie. Er zijn zoveel mooie plekjes te vinden en elke streek is weer anders.

Het hoge Noorden

In het hoge Noorden heb je de Waddeneilanden als Terschelling, Vlieland of Ameland. De Friese meren zijn bekend bij alle watersporters. Groningen stad, maar ook de verstilde wegen in Noord-Groningen, zijn een bezoek waard.

Verstilde gebieden

Richting het Zuiden komen we in het mooie Drenthe met haar vele bossen en heidevelden en in Overijssel met Hanzesteden als Deventer en Zutphen. Gelderland kent vele mooie streken en ook vele mooie kastelen! In Limburg zijn ook vele mooie kastelen en landhuizen te vinden en in het Limburgse heuvellandschap is heerlijk vertoeven.

Zeeland heeft een fraaie kustlijn die zeker een bezoek waard is en natuurlijk ook de unieke Deltawerken. De vele kleine dorpjes en uitgebreide stranden trekken veel toeristen.

Steden, stadjes en dorpen

Nederland kent mooie steden, zoals Amsterdam en Hoorn maar ook unieke dorpjes zoals Giethoorn of Bourtange. De monumenten in deze plaatsen zijn veelal te bezoeken en vertellen veel over de Nederlandse geschiedenis. Friesland is natuurlijk uniek met zijn 11-stedentocht die zowel per schaats als per fiets gereden kan worden. 

Op stap met familie of vrienden

U kunt met z'n tweeën of met uw gezin op vakantie gaan. Maar het is ook leuk om met de hele familie of met een vriendengroep op stap te gaan. Dan kan dat voor een week of misschien slechts voor een weekend zijn. VillaLuxe heeft veel grote luxe en bijzondere vakantiehuizen voor unieke momenten samen. Voor een 50-jarige trouwdag, een bijzondere verjaardag of gewoon een weekendje met vrienden: er is altijd een huis voor u. 

Musea en attractieparken

Een museum bezoeken of een attractiepark is mogelijk in alle uithoeken van Nederland. Overal is voor jong en oud iets te beleven. Sommige musea zoals een openluchtmuseum of een dierentuin is voor jong en oud om van te genieten. Bij elke regio's vindt u diverse voorbeelden van musea en attractieparken. 

 

Nederland is misschien wel het mooiste vakantieland!