Luxe vakantiehuizen

Verzekeringen


U kunt bij uw boeking één of meerdere verzekeringen afsluiten. Bij sommige huizen is een schadeverzekering verplicht, bij andere kunt u het extra afsluiten.


Afhankelijk van het huis kan de verzekering bij een andere verzekeraar zijn ondergebracht. Tijdens het boeken vindt u alle informatie over de verzekeringen die bij een huis worden aangeboden. Hieronder vindt u algemene informatie over de verschillende soorten verzekeringen.

 

Schadeverzekering

Per ongeluk kan iets beschadigen in een vakantieverblijf. Bijvoorbeeld de inventaris, de speeltoestellen of het privézwembad. Met een reisverzekering is men slechts beperkt verzekerd voor de eventuele kosten van deze schade. De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt deze schade helemaal niet. Een goede reden dus om schade aan een vakantieverblijf te verzekeren. Per verzekering wordt maximaal € 2.500,- vergoed. De schade dient hoger dan € 25,- te zijn, om voor vergoeding in aanmerking te komen. Er is geen eigen risico.Annuleringsverzekering

Er kunnen zich helaas altijd situaties voordoen, waardoor u uw vakantie moet afzeggen. Of het kan noodzakelijk zijn dat u later vertrekt of eerder terugkeert. Met een annuleringsverzekering hoeft u zelf niet voor deze kosten op te draaien. U heeft de keuze uit twee annuleringsverzekeringen:

Standaard Annuleringsverzekering

Met de Standaard Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd, als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten.

Allrisk Annuleringsverzekering

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor de Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaardverzekering staan, maar u mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek is geworden, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. Valt uw annuleringsreden binnen de Standaard Annuleringsverzekering dan krijgt u 100% van uw annuleringskosten vergoed. Valt uw annuleringsreden binnen de Allrisk Annuleringsverzekering dan worden 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.Reisverzekering

Met een reisverzekering draait u niet zelf op voor kosten bij bagageschade, diefstal, medische hulp of een ongeval. Waar u ook naartoe gaat, met de Reisverzekering Optimaal inclusief ongevallendekking gaat u goed voorbereid op weg. Er is een uitgebreide reisverzekering samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Uw vakantie prima verzekerd van begin tot eind.

  • 24 uur per dag hulp
  • Snelle afhandeling van bagageschade
  • Rechtsbijstand meeverzekerd
  • Geen eigen risico bij geneeskundige kosten
  • Twee jaar nieuwwaarde-vergoeding voor bagage, zonder eigen risico
  • Inclusief ongevallendekking