Luxe vakantiehuizen

Verzekeringen

 

U kunt bij uw boeking een annuleringsverzekering afsluiten.

Afhankelijk van het huis kan de verzekering bij een andere verzekeraar zijn ondergebracht. Tijdens het boeken vindt u alle informatie over de verzekeringen die bij een huis worden aangeboden. Hieronder vindt u algemene informatie over de verschillende soorten verzekeringen.

 

Annuleringsverzekering

Er kunnen zich helaas altijd situaties voordoen, waardoor u uw vakantie moet afzeggen. Of het kan noodzakelijk zijn dat u later vertrekt of eerder terugkeert. Met een annuleringsverzekering hoeft u zelf niet voor deze kosten op te draaien. U heeft de keuze uit twee annuleringsverzekeringen:

Standaard Annuleringsverzekering

Met de Standaard Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd, als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten.

Allrisk Annuleringsverzekering

Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor de Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaardverzekering staan, maar u mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek is geworden, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. Valt uw annuleringsreden binnen de Standaard Annuleringsverzekering dan krijgt u 100% van uw annuleringskosten vergoed. Valt uw annuleringsreden binnen de Allrisk Annuleringsverzekering dan worden 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.