Verzekeringen

 

Schadeverzekering

Per ongeluk kan iets beschadigen in een vakantieverblijf. Bijvoorbeeld de inventaris, de speeltoestellen of het privézwembad. Met een reisverzekering is men slechts beperkt verzekerd voor de eventuele kosten van deze schade. De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt deze schade helemaal niet. Een goede reden dus om schade aan een vakantieverblijf te verzekeren. Per verzekering wordt maximaal € 2.500,- vergoed. De schade dient hoger dan € 25,- te zijn, om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Premie en voorwaarden

Premie:

1,81% van de huurprijs

Meer informatie:

Bekijk de voorwaarden

Annuleringsverzekering

Er kunnen zich helaas altijd situaties voordoen, waardoor u uw vakantie moet afzeggen. Of het kan noodzakelijk zijn dat u later vertrekt of eerder terugkeert. Met een annuleringsverzekering hoeft u zelf niet voor deze kosten op te draaien. U heeft de keuze uit twee annuleringsverzekeringen:

Standaard Annuleringsverzekering
Met de Standaard Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd, als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten.

Allrisk Annuleringsverzekering
Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor de Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaardverzekering staan, maar u mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek is geworden, of als u toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. Valt uw annuleringsreden binnen de Standaard Annuleringsverzekering dan krijgt u 100% van uw annuleringskosten vergoed. Valt uw annuleringsreden binnen de Allrisk Annuleringsverzekering dan worden 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

Premie en voorwaarden
Premie Standaard annuleringsverzekering:
6.66% van de reissom

Premie Allrisk annuleringsverzekering:
8.47% van de reissom

Meer informatie:

Bekijk de voorwaarden

Premie Standaard-Annuleringsverzekering voor extra reisgenoten
Premie:
1 tot 10 personen: 6.66% van de reissom
11 tot 20 personen: 10.89% van de reissom
21 tot 40 personen: 12.10% van de reissom
41 tot 80 personen: 13.31% van de reissom
81 of meer personen: 13.92% van de reissom

Premie Allrisk-Annuleringsverzekering voor extra reisgenoten
Premie:
1 tot 10 personen: 8.47% van de reissom
11 tot 20 personen: 12.71% van de reissom
21 tot 40 personen: 13.92% van de reissom
41 tot 80 personen: 15.1% van de reissom
81 of meer personen: 15.73% van de reissom

Reisverzekering

Met onze reisverzekering draait u niet zelf op voor kosten bij bagageschade, diefstal, medische hulp of een ongeval. Waar u ook naartoe gaat, met onze Reisverzekering Optimaal inclusief ongevallendekking gaat u goed voorbereid op weg. We hebben een uitgebreide reisverzekering samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Uw vakantie prima verzekerd van begin to eind
* 24 uur per dag hulp
* Snelle afhandeling van bagageschade
* Rechtsbijstand meeverzekerd
* Geen eigen risico bij geneeskundige kosten
* Twee jaar nieuwwaardevergoeding voor bagage, zonder eigen risico
* Inclusief ongevallendekking

Premie:
€ 2.80 per persoon per dag

Opmerking:
Met een Reisverzekering Optimaal inclusief ongevallendekking kunt u onder andere rekenen op een hoger verzekerd bedrag voor uw bagage (€ 5.000,-), vergoeding bagage tegen nieuwwaarde tot 2 jaar zonder eigen risico en een hoger verzekerd bedrag telecommunicatiekosten (€ 150).

Meer informatie:

Bekijk de voorwaarden

Meer informatie voor verzekerden in België:

Bekijk de voorwaarden

Poliskosten
De kosten voor het opmaken van een verzekeringspolis zijn eenmalig € 6,95. Ongeacht of u 1 of meerdere verzekeringen heeft afgesloten.

U ontvangt aansluitend op uw boekingsbevestiging de verzekeringspapieren per email toegestuurd. De verzekering treedt in werking zodra u de (aan)betaling gedaan heeft.