Over VillaLuxe

 

VillaLuxe is ontstaan uit een gemeenschappelijke passie van enkele huiseigenaren voor monumentale en bijzondere huizen en die deze beschikbaar stellen voor conferenties en vakantieverhuur. Inmiddels heeft VillaLuxe zich ontwikkeld tot een professionele bemiddelingsorganisatie die zich met een select aanbod richt op klanten die op zoek zijn naar een exclusief vakantieverblijf. VillaLuxe kan zich verheugen in een groeiende groep regelmatig terugkerende klanten: klanten die de kwaliteit van de huizen, de persoonlijke aandacht en de serviceverlening van VillaLuxe weten te waarderen.

Kwaliteit boven kwantiteit

VillaLuxe bemiddelt uitsluitend bij kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen, appartementen en bed and breakfast kamers. De accommodaties zijn geen reguliere vakantieverblijven, maar bieden meer: ze zijn uniek, hebben een bijzondere historie of een uitzonderlijke ligging. De huizen op de site zijn gecontroleerd alvorens ze via VillaLuxe verhuurd worden. We garanderen onze klanten dat alle huizen luxe en exclusief zijn.

Marjon van Oorschot-Reijntjes In 2005 heb ik VillaLuxe opgericht. Samen met mijn man, André, hebben wij 3 monumentale huizen omgebouwd tot vakantiehuizen van 16 tot 20 personen: De Oude Pastorie, Landhaus Waldeifel en Huize Tergast. Het enthousiasme van onze klanten voor een verblijf in één van deze huizen en de vraag naar variatie, heeft mij gestimuleerd om andere eigenaren met vergelijkbare huizen op te zoeken. Vanuit deze contacten is het huidige aanbod van VillaLuxe ontstaan. Gezamenlijk staan alle huiseigenaren garant voor een uniek verblijf en een uitstekende serviceverlening.

Met vriendelijke groet,

Marjon van Oorschot-Reijntjes

 

Zakelijke informatie VillaLuxe / ROOM4MOOR

Inschrijving KvK Meppel onder nummer: 04062245
BTW-nummer: NL059541106B01
Locatie: Lhee 80, Dwingeloo