Luxe vakantiehuizen

Over VillaLuxe

 

VillaLuxe is ontstaan uit een gemeenschappelijke passie van huiseigenaren voor monumentale en bijzondere huizen. De eigenaren hebben hun mooie huizen omgebouwd tot luxe vakantiehuizen en deze zo beschikbaar gemaakt voor een groot publiek. In de afgelopen 10 jaar heeft VillaLuxe zich ontwikkeld tot een professionele bemiddelingsorganisatie die zich met een select luxe aanbod richt op klanten die op zoek zijn naar een exclusief vakantieverblijf. VillaLuxe kan zich verheugen in een groeiende groep regelmatig terugkerende klanten: klanten die de kwaliteit van de huizen, de persoonlijke aandacht en de serviceverlening van VillaLuxe weten te waarderen.


Alleen 4- en 5-sterren vakantiehuizen

VillaLuxe bemiddelt uitsluitend bij kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen, appartementen en bed and breakfast kamers. De accommodaties zijn geen reguliere vakantieverblijven, maar bieden meer: ze zijn uniek, hebben een bijzondere historie of een uitzonderlijke ligging. Alle huizen op de site zijn gecontroleerd alvorens ze via VillaLuxe verhuurd worden. We garanderen onze klanten dat alle huizen luxe en exclusief zijn.


andremarjon_1.jpg

 

Persoonlijke noot

 

Samen met André, mijn man, hebben wij 4 monumentale huizen omgebouwd tot luxe vakantieverblijven.

 

In Duitsland:

· De Oude Pastorie/Das Alte Pfarrhaus voor 16 personen

· Landhaus Waldeifel voor 18 personen

· Landhaus Waldeifel XL voor 22 personen

· Ferienhaus Im Kylltal voor 4 personen

 

In Nederland:

· B&B Lhee met 3 kamers voor elk 2 personen.

 

Variatie en kwaliteit

 

Het enthousiasme van onze klanten voor een verblijf in één van deze huizen en de vraag naar variatie, heeft ons gestimuleerd om meer luxe en exclusieve vakantieverblijven aan te bieden. Vanuit deze contacten is het huidige aanbod van VillaLuxe ontstaan. Gezamenlijk staan alle huiseigenaren garant voor een uniek verblijf en een uitstekende serviceverlening.

 

Met vriendelijke groet,

Marjon van Oorschot-Reijntjes 

 

 

 

 

Zakelijke informatie VillaLuxe 

KvK Meppel: 04062245

BTW-nr: NL001195665B74

Locatie: Lhee 80, Dwingeloo