Luxe vakantiehuizen

Belgisch Limburg

Wat is er te doen in en om Belgisch Limburg?

Hier staan vele tips voor vrijetijdsbesteding in de regio. Genoeg mogelijkheden voor een dagtrip of een afwisselende vakantie. Of u nu te voet, met de auto of de fiets gaat, aan activiteiten en bezienswaardigheden geen gebrek.

Onderaan vindt u de vakantiehuizen in deze regio. 

Zoeken in Belgisch Limburg

Vakantievilla's

t Vlyt - wellness groepsaccommodatie

t Vlyt - wellness groepsaccommodatie, Vlijtingen, Riemst

Mooie accommodatie in Riemst nabij Maastricht met wellness
Vanaf 2669,- per week
12
5
5
Bekijk woning
t Vlyt - wellness accommodatie

t Vlyt - wellness accommodatie, Vlijtingen, Riemst

Mooie accommodatie in Riemst nabij Maastricht met wellness
Vanaf 1527,- per week
8
4
4
Bekijk woning

Activiteiten

Maastricht

Maastricht

Smalle klinkerstraatjes, kerken, monumenten, herenhuizen, schatkamers en indrukwekkende gevels maken van Maastricht een zalig oord om in te verblijven en te genieten. De restanten van de stadswallen en de onderaardse vestingwerken vertellen u de geschiedenis over het woelig en krijgshaftig verleden.

Bezoek website
Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua

Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua

Bij Mosaqua is genoeg te beleven voor jong en oud ... Ronddobberen in de stroomversnelling, bubbelen en relaxen in de Wellness of op avontuur in de Wildwaterbaan! Maar er is ook een Piratengedeelte met een mega Piratenspeelschip waar je op verkenning kunt gaan.

Bezoek website
Thermae 2OOO

Thermae 2OOO

Het schoonste water van Nederland met thermale krachten. Door honderden meters grond en mergellagen diep gezuiverd in het pittoreske Valkenburg aan de Geul. Ontspannend, bevrijdend en dorstlessend. Ontdek wat wellness centrum Thermae 2OOO u te bieden heeft.

Bezoek website
Carolus Thermen - Bad Aachen

Carolus Thermen - Bad Aachen

Het bad is opgebouwd uit 2 delen. Op de begane grond is er een thermaal bad waar je gebruik kan maken van verschillende baden, allemaal in badkleding. Op de 2e verdieping tref je het saunagedeelte aan en hier is badkleding niet toegestaan.

Bezoek website
Sprookjesbos Valkenburg

Sprookjesbos Valkenburg

Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en vele speelmogelijkheden. Het Sprookjesbos is geopend voor bezoekers vanaf het paasweekeinde.

Bezoek website
Mondo verde

Mondo verde

Wereldtuinen Mondo Verde is een 25 hectare groot, thema- en attractiepark, gelegen in Park Gravenrode, Landgraaf. In Mondo Verde worden vooral internationale tuinen getoond met de bijbehorende cultuur. Ook kan men hier gebruik maken van een aantal attracties en worden er dieren gehouden.

Bezoek website
Kasteel Reinhardstein

Kasteel Reinhardstein

Kasteel Reinhardstein of Chateau de Reinhardstein is een bijzonder kasteel, waar veel beroemde families gewoond hebben. U waant zich tijdens de rondleiding weer helemaal terug in de Middeleeuwen. De gids, in middeleeuws kostuum, vertelt de geschiedenis van het kasteel en de families op een boeiende manier.

Bezoek website
Fietsen in België

Fietsen in België

Door België is het heerlijk om te fietsen. In de Ardennen is het een echte uitdaging, maar in Vlaanderen is het wat vlakker. In de toegevoegde link vindt u diverse fietsroutes in België.

Bezoek website
Rocca Klim en Adventure Centrum

Rocca Klim en Adventure Centrum

Al meer dan 17 jaar biedt ROCCA Sport & Adventure optimale voorzieningen voor iedereen die wil sportklimmen. Het centrum is uitgerust met 1.250 m² klimwanden en een kleine boulderruimte. Een belangrijk deel van de wanden is uitgevoerd in kunststof 3-D systeem.

Bezoek website
Abdij van Stavelot

Abdij van Stavelot

De abdij is in 648 gesticht met de bedoeling de naburige barbaren te bekeren tot het Christendom. In de 19e eeuw is er naast de oude resten een nieuwe abdij gebouwd. Deze abdij herbergt 3 musea: een over het racen op de Francorchamps, een over het prinsdom Stavelot-Malmedy en het Guillome Apolinaire museum.

Bezoek website
Wandelen in België

Wandelen in België

België is een heerlijk wandelland. De variëteit is erg groot: uitkijkend over uitgestrekte velden, wandelen over vlonders in de Hoge Venen of de heuvels en dalen door in de Ardennen. Er zijn veel uitgezette wandelingen. Bij de link vindt u een groot aanbod.

Bezoek website
Gaia Zoo

Gaia Zoo

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld en ontmoet je vele bijzondere diersoorten.

Bezoek website
Plopsa Coo

Plopsa Coo

Plopsa Coo is een pretpark dat in het teken staat van de bekende Studio 100 figuren. De toegang van de attracties wordt bepaald op basis van de lengte van een kind. Behalve vele attracties kunt u ook een snack of complete maaltijden krijgen. Kijk op de website naar de mogelijkheden en de entreeprijzen.

Bezoek website