Luxe vakantiehuizen

Vakantievilla's

Walleken

Walleken, Gijzegem- Aalst

Mooie vakantiewoning 'Walleken' met een vijver
Vanaf 919,- per week
9
3
3
Bekijk woning
Poorthuys Kasteel Wissekerke

Poorthuys Kasteel Wissekerke, Kruibeke

Unieke poortwoning in Kruibeke bij Kasteel Wissekerke
Vanaf 412,- per week
4
1
1
Bekijk woning

Activiteiten

Gent

Gent

Gent is een prachtige stad waar je uren kunt rondwandelen. De gras- en korenlei worden door de meeste mensen als de mooiste plek van de stad gezien. Maar je hebt natuurlijk ook de Gravensteen, het Belfort, het Groot Begijnhof Sint-Elisabeth en nog veel meer!

Bezoek website
Brugge

Brugge

Brugge is een mysterieuze stad met eeuwenoude gebouwen en straatjes. De stad staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. De middeleeuwse stad is grotendeels bewaard gebleven en imponeert haar gasten nog steeds. Er zijn vele monumenten, leuke winkels en gezellige kroegjes te vinden, die de stad zeer levendig maken.

Bezoek website
Vlaamse molens

Vlaamse molens

Zowel in Oost- als in West-Vlaanderen staan nog prachtige molens. Er zijn vele water- en windmolens en nog enkele rosmolens. Deze molens worden met zorg gerestaureerd en draaiende gehouden.

Bezoek website
Kasteel Ooidonk

Kasteel Ooidonk

Kasteel Ooidonk wordt wel beschouwd als één van de mooiste kastelen van België. Het is een waterburcht en een prachtvoorbeeld van de Vlaams-Spaanse bouwkunst van de 16e eeuw.

Bezoek website
Fietsen in België

Fietsen in België

Door België is het heerlijk om te fietsen. In de Ardennen is het een echte uitdaging, maar in Vlaanderen is het wat vlakker. In de toegevoegde link vindt u diverse fietsroutes in België.

Bezoek website
Wandelen in België

Wandelen in België

België is een heerlijk wandelland. De variëteit is erg groot: uitkijkend over uitgestrekte velden, wandelen over vlonders in de Hoge Venen of de heuvels en dalen door in de Ardennen. Er zijn veel uitgezette wandelingen. Bij de link vindt u een groot aanbod.

Bezoek website