Luxe vakantiehuizen

Vakantievilla's

Ferienresort Cochem 17

Ferienresort Cochem 17, Cochem

Gerestylde villa met wasmachine en -droger nabij de Moezel
Vanaf 266,- per week
5
2
1
Bekijk woning

Activiteiten

Racen op de Nürburgring

Racen op de Nürburgring

Wil je een keer racen met eigen auto op de Formule-1-baan (5,148 km) of op de lange-afstandsbaan (20,8 km)? Bij de Nürburgring kan dat! Je kunt ook off-road quad rijden of de races bekijken vanuit het stadion of in de omgeving. Er is een binnen-skartbaan voor iedereen vanaf 12 jaar. Kortom genoeg om een dag race-plezier te hebben. 

Bezoek website
Eifel-ballonvaart

Eifel-ballonvaart

Zweven in plaats van vliegen! Een ballonvaart behoort tot één van de mooiste belevenissen. In het vroege ochtendlicht of in de late namiddag kan men een vaart genieten. Zowel 's zomers als 's winters kan je zweven boven het afwisselende landschap van de Vulkaaneifel met kratermeren, heuvels, velden en wouden. Tijd, ruimte en kleuren versmelten in het zonnelicht.

Bezoek website
Burg Eltz

Burg Eltz

Burg Eltz is een echt sprookjeskasteel, met al zijn torentjes en prachtige kleuren. Er is in 500 jaar veel aan gebouwd, zodat er bouwstijlen uit de Middeleeuwen en de Renaissance te herkennen zijn. De burcht ligt midden in het bos, op enkele km afstand van de Moezel. 

Bezoek website
Wandelen in Duitsland

Wandelen in Duitsland

Duitsland is het ideale land voor de verwende wandelaar: hoge bergen, prachtige uitzichten, uitgestrekte bossen, enorme heidevelden en natuurlijk ook een mooie kustlijn. Ontdek de vele wandelpaden!

Bezoek website
Fietsen in Duitsland

Fietsen in Duitsland

Fietsen in Duitsland is prachtig. Er zijn vele fietspaden die nauwelijks hoogteverschil kennen en dus goed te fietsen zijn voor iedereen, met of zonder e-bike.

Ook zijn er vele fietsroutes voor mountainbikes en wielrenners.

Bezoek website