Luxe vakantiehuizen

Vakantievilla's

Landhaus Lindern

Landhaus Lindern, Lindern

Vrijstaand landhuis in het Oldenburger Münsterland met kachel, terras en tuin
Vanaf 948,- per week
4
2
1
Bekijk woning
Ferienresort Bad Bentheim 18

Ferienresort Bad Bentheim 18, Bad Bentheim

Traditionele villa in Bad Bentheim vlakbij het bos
Vanaf 232,- per week
4
2
2
Bekijk woning

Activiteiten

Wadlopen

Wadlopen

Wadlopen is wandelen op de bodem van de Waddenzee. Het is koud, zwaar, mooi, overweldigend. Je kunt genieten van de mooie vergezichten, de stilte, de prachtige natuur en de zeehonden in het wild. Het is soms even doorzetten, maar je wordt beloond met een fantastische ervaring.

Bezoek website
Vestingstad Bourtange

Vestingstad Bourtange

Bourtange is een prachtig vestingstadje, vlakbij de grens met Duitsland. Tijdens de Tachtigjarige Oorlog viel de stad Groningen in handen van de Spanjaarden en is de vesting Bourtange ontstaan. De gemeente Vlagtwedde liet de vesting na de leegloop van het dorp rond 1960 herbouwen in de staat zoals die in 1742 geweest was. Naast de gereconstrueerde vestingwerken vindt u daar tal van bezienswaardigheden.

Bezoek website
Wandelen in Duitsland

Wandelen in Duitsland

Duitsland is het ideale land voor de verwende wandelaar: hoge bergen, prachtige uitzichten, uitgestrekte bossen, enorme heidevelden en natuurlijk ook een mooie kustlijn. Ontdek de vele wandelpaden!

Bezoek website
Wildlands Zoo Emmen

Wildlands Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen is een dieren en attractiepark in Emmen, Drenthe. Je kunt een reis door de Savanne, jungle en het poolgebied maken in één dag. Zowel voor de allerkleinsten als de alleroudsten, en alle leeftijden daartussen, beleef je een fantastische dag.

Bezoek website
Fietsen in Duitsland

Fietsen in Duitsland

Fietsen in Duitsland is prachtig. Er zijn vele fietspaden die nauwelijks hoogteverschil kennen en dus goed te fietsen zijn voor iedereen, met of zonder e-bike.

Ook zijn er vele fietsroutes voor mountainbikes en wielrenners.

Bezoek website