Luxe vakantiehuizen

Vakantievilla's

Villa - LES VANS

Villa - LES VANS, Les Vans

Fraai gelegen villa in natuur met heerlijk privé-zwembad en mooi uitzicht
Vanaf 1404,- per week
8
4
2
Bekijk woning
Villa - Les Vans

Villa - Les Vans, Les Vans

Moderne villa met privézwembad in de zuidelijke Ardèche
Vanaf 811,- per week
4
2
2
Bekijk woning
Villa - Les Vans

Villa - Les Vans, Les Vans

Prachtige villa in Vans met privézwembad
Vanaf 1246,- per week
6
3
1
Bekijk woning
Villa - LARGENTIÈRE

Villa - LARGENTIÈRE, Largentière

Ruime villa in de Ardèche tussen de wijngaarden
Vanaf 1087,- per week
5
2
1
Bekijk woning
Villa - Largentière

Villa - Largentière, Largentière

Ruime villa in de Ardèche tussen de wijngaarden
Vanaf 1287,- per week
8
4
2
Bekijk woning
Countryhouse St Basile

Countryhouse St Basile, St. Basile

Prachtig gerestaureerde woning op groot terrein met privé zwembad
Vanaf 4169,- per week
7
3
3
Bekijk woning

Activiteiten

Aubenas

Aubenas

Aubenas telt 11.018 inwoners. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Largentière in de Ardèche. Bezienswaardig zijn onder meer het kasteel en de Grotte des Estinettes.

Bezoek website
Pont-d'Arc

Pont-d'Arc

Vlak bij de ingang van de Gorges de l'Ardèche ligt Pont d'Arc als een natuurlijke brug over de rivier de Ardèche. Deze brug vindt u op 2 kilometer van de plaats Vallon-Pont-d'Arc in de oude provincie Vivarais in het zuiden van de Ardèche in Frankrijk. De natuur heeft een natuurlijke boog gevormd over de rivier door de uitslijtende kracht van het water dat hier in de winter zeer hoog staat. De rotsen vormen een 59 meter lange en 34 meter hoge brug over de rivier. Via een klein pad komt u aan de voet van de boog waar een uitzichtpunt is.

Bezoek website
Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand trekt als hoofdstad van Auvergne vooral veel bezoekers vanwege de historische stadsmuren en de prachtige ligging op een heuvel. De stad heeft een erg schilderachtig en pittoresk karakter. Een absolute bezienswaardigheid is de Notre-Dame kathedraal. Deze kathedraal wordt gezien als een van de mooiste gotische kathedralen van Midden-Frankrijk. De kathedraal werd gebouwd met zwarte vulkanische stenen en stamt uit de dertiende eeuw. Bekendheid geniet de kathedraal vanwege de prachtige glasramen. Daarnaast is ook de Notre-Dame-du-Port basiliek zeker een bezoek waard. Die basiliek staat op de UNESCO-werelderfgoed en is als stopplaats populair onder pelgrims op weg naar Santiago de Compostella.

Bezoek website
Cevennen

Cevennen

De Cevennen is zowel de naam van de streek als van de bergketen die onderdeel uitmaakt van het Centraal Massief in het zuiden van Frankrijk. In 2011 werden de Cevennen net als de Causses door UNESCO opgenomen op de werelderfgoedlijst als mediterraan agropastoraal cultuurlandschap. Een mooie en bekende route is de Corniche des Cévennes.

Bezoek website
Tournon-sur-Rhône

Tournon-sur-Rhône

Tournon-sur-Rhône is een bezienswaardige gemeente in het Franse departement Ardèche. De plaats telt 10676 inwoners en heeft als voornaamste bezienswaardig het Kasteel van Tournon.

Bezoek website
Parc Naturel Régional des Volcans D’Auvergne

Parc Naturel Régional des Volcans D’Auvergne

Als u op zoek bent naar rust en een natuurpracht, moet u in het Regionaal Natuurpark van de Vulkanen van Auvergne zijn. Het park vormt het decor van slapende vulkanen, groene valleien, indrukwekkende kratermeren en uitgestrekte bossen. Er is een breed activiteiten-aanbod, waaronder wandelen, mountainbiken, paardrijden, raften, kajakken en rotsklimmen. Twee blikvangers zijn de Puy de Dôme, die een geweldig panorama biedt over de keten van de Puys, en de Puy de Sancy, die met zijn hoogte van 1886 meter de hoogste top van het Centraal Massief is.

Bezoek website