Luxe vakantiehuizen

Vakantievilla's

Villa Goéland

Villa Goéland, Moëlan sur mer

Villa met zwembad, jacuzzi, sauna, uitzicht op zee
Vanaf 1626,- per week
9
4
3
Bekijk woning

Activiteiten

Mont Saint-Michel

Mont Saint-Michel

Dit schiereiland is alleen toegankelijk voor voetgangers. Vroeger kon je het eiland alleen te voet bereiken als het eb was. Tegenwoordig is er een verhoogde weg. Een veel bezocht bouwwerk is de statige abdij die boven op de berg staat. Met een kleine vier miljoen bezoekers per jaar behoort Mont Saint-Michel tot de beroemdste bouwwerken van Frankrijk en staat niet voor niets op de Unesco werelderfgoedlijst.

Bezoek website
Saint-Malo

Saint-Malo

Havenstad Saint-Malo is ontstaan rond de zesde eeuw na Christus. Het is een bruisende stad met prachtige stranden, een levendig centrum. De stadsmuren en de oude binnenstad Intra-Muros zijn de belangrijkste bezienswaardigheden. Het stadje is een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. 

Bezoek website
Dinan

Dinan

Dinan is een middeleeuws stadje waarvan de oude binnenstad vrijwel geheel is omsloten is door een middeleeuwse stadsmuur (3 km). Het stadje gloort op en top charme: vakwerkhuizen, nauwe steegjes met pottenbakkershuisjes en houtbewerkerswerkplaatsen. Het stadje is een van de populaire toeristische bestemmingen in Bretagne.

Bezoek website