Luxe vakantiehuizen

Vakantievilla's

Jaune

Jaune, St Andrea D'orcino

Prachtige villa met privézwembad en panoramisch uitzicht over de zee
Vanaf 1974,- per week
6
3
2
Bekijk woning

Activiteiten

Parc Naturel Régional de Corse

Parc Naturel Régional de Corse

Midden op Corsica ligt een nationaal park. Dit ‘Parc Naturel Régional de Corse’ beslaat 40% van het eiland en is een waar paradijs voor fervente wandelaars. Er is maar liefst 1500 km aan bewegwijzerde paden waaronder de wereldberoemde GR20 route met zijn eigen mysterie en mythe. De flora en fauna evenals de goed bewaarde historische gebouwen en archeologische opgravingen in het park zijn van een bijzondere schoonheid.

Bezoek website
Calanches de Piana

Calanches de Piana

Een van de mooiste plekjes van Corsica is het dorpje Piana. Van hieruit heb je prachtig zicht op de Golf van Porto en de azuurblauwe zee. De huizen zijn er hoofdzakelijk wit en tezamen met de prachtige kerk ‘Sainte-Marie’ is het schilderachtige plaatje compleet. In de directe omgeving zijn diverse wandelpaden waarbij je kunt genieten van het fenomenale zicht over de oceaan en de prachtige rode doro erosie ontstane rotsformaties van Calanches de Piana. De rotsen staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Bezoek website
Ajaccio

Ajaccio

Ajaccio is de hoofdstad van het prachtige eiland Corsica. Het is tevens de geboortestad van de Franse Keizer Napoleon. Hij woonde in het beroemde Casa Buonaparte. De haven heeft een prominente plaats is deze stad. De rotonde op het Place Charles de Gaulle is het meest centrale punt van de stad want hier komen maar liefst twaalf straten bijeen. Vanaf dit plein vertrekken veel toeristische uitstapjes en vind je ook het stadhuis waarin het museum over Napoleon is gevestigd.

Bezoek website