Luxe vakantiehuizen

Vakantievilla's

Friese Staete

Friese Staete, Sint Jacobiparochie

Monumentale villa met jacuzzi, stoomdouche & fitness nabij de Waddenzee
Vanaf 1387,- per week
11
6
2
Bekijk woning
Landhuis Wad Anders

Landhuis Wad Anders, Wierum

Luxe villa op unieke locatie direct aan de Waddenzee nabij Ameland met jacuzzi
Vanaf 3200,- per week
20
8
6
Bekijk woning
Waddenzicht

Waddenzicht, Nes Gem Dongeradeel

Vakantieboerderij in Nes met hottub, Friesland achter de dijken van de Waddenzee
Vanaf 1462,- per week
12
6
2
Bekijk woning

Activiteiten

Ameland

Ameland

Ameland is een van de Waddeneilanden. Het eiland heeft prachtig witte stranden en er is veel natuur, rust en ruimte om van te genieten. Er zijn 4 dorpjes op het eiland, met eigen knusse winkeltjes en gezellige horeca. Het eiland is zowel te voet als per fiets een genot om te bezoeken.

Bezoek website
Giethoorn

Giethoorn

Giethoorn is de kleine, groene versie van Venetië. De boerderijen staan op eilandjes en worden via houten boogbruggetjes met elkaar verbonden. Het is een dorp zonder straten. Het dorp is het mooist vanuit een boot te bekijken, of op de schaats als u geluk heeft!

Bezoek website
Hindeloopen

Hindeloopen

Hindeloopen is een voormalig handelsstadje en heeft nog steeds haar eigen Hinderlooper kunst en klederdracht. In de kleine straatjes en over de bruggetjes is het heerlijk kuieren om te genieten van de authentieke stadswoningen en oude kerken.

Bezoek website
Gevangenisdorp Veenhuizen

Gevangenisdorp Veenhuizen

In Veenhuizen zijn na 1822 opvoedtehuizen opgericht voor mensen uit de Randstad die erg arm waren. Zij werden hier heropgevoed tot "arbeidzame menschen". In de loop der jaren zijn de gestichten omgebouwd tot gevangenissen. Het dorp Veenhuizen getuigt nog van dit verleden met leuzen op de huizen en de structuur van het dorp.

Bezoek website
Wadlopen

Wadlopen

Wadlopen is wandelen op de bodem van de Waddenzee. Het is koud, zwaar, mooi, overweldigend. Je kunt genieten van de mooie vergezichten, de stilte, de prachtige natuur en de zeehonden in het wild. Het is soms even doorzetten, maar je wordt beloond met een fantastische ervaring.

Bezoek website
Groningen

Groningen

Groningen is een bruisende studentenstad. Vol levendige terrasjes, prachtige monumentale panden en verstilde hofjes. Een stadswandeling is zeker aan te bevelen. In Groningen is altijd wel wat te beleven!

Bezoek website
Terschelling

Terschelling

Terschelling is één van de mooiste Waddeneilanden. Het natuurgebied De Boschplaat is 4400 ha groot en een aanrader voor de natuurliefhebber. Er is 70 km aan fietspaden en 250 km aan wandelpaden en onverharde paden. De dorpjes zijn heel gezellig. En... het weer is er beter dan op het vaste land.

Bezoek website