Luxe vakantiehuizen

Languedoc-Roussillon

Zoeken in Languedoc-Roussillon

Vakantievilla's

Villa des 4 vents C

Villa des 4 vents C, Saint-Ambroix

Elegante villa op een landgoed met een privézwembad
Vanaf 1318,- per week
8
4
3
Bekijk woning
Villa des 4 vents B

Villa des 4 vents B, Saint-Ambroix

Modern ingerichte villa in Saint-Ambroix met privézwembad
Vanaf 2072,- per week
12
6
6
Bekijk woning
Villa des 4 vents A  for 10 adults and 2 children

Villa des 4 vents A for 10 adults and 2 children, Saint-Ambroix

Luxueuze villa in Saint-Ambroix met privézwembad en mooi uitzicht
Vanaf 1681,- per week
12
5
3
Bekijk woning
Villa 4 vents D

Villa 4 vents D, Saint-Ambroix

Prachtige villa in St. Ambroix met privézwembad en tuin
Vanaf 1506,- per week
8
4
4
Bekijk woning
Domaine Courniou

Domaine Courniou, Courniou

Luxe landhuis met verwarmd privé zwembad
Vanaf 1120,- per week
11
5
2
Bekijk woning
Belle Maison près du Pont du Gard

Belle Maison près du Pont du Gard, Beaucaire

Vorstelijk vakantiehuis in Beaucaire met privézwembad
Vanaf 1032,- per week
6
3
2
Bekijk woning

Activiteiten

Pont-d'Arc

Pont-d'Arc

Vlak bij de ingang van de Gorges de l'Ardèche ligt Pont d'Arc als een natuurlijke brug over de rivier de Ardèche. Deze brug vindt u op 2 kilometer van de plaats Vallon-Pont-d'Arc in de oude provincie Vivarais in het zuiden van de Ardèche in Frankrijk. De natuur heeft een natuurlijke boog gevormd over de rivier door de uitslijtende kracht van het water dat hier in de winter zeer hoog staat. De rotsen vormen een 59 meter lange en 34 meter hoge brug over de rivier. Via een klein pad komt u aan de voet van de boog waar een uitzichtpunt is.

Bezoek website
Abbaye de Fontfroide

Abbaye de Fontfroide

Met zijn indrukwekkende afmetingen is de Abbaye de Fontfroide het grootste klooster van Zuid-Frankrijk en een van de best bewaarde abdijen van Europa, met een mooie kloosterkerk en een 12e-eeuwse kapittelzaal. Het loont zeer de moeite om deze plek te bezoeken alleen al vanwege de stilte die er heerst – je hoort hier het gefluit van de vogels en het zoemen van insecten. Rondom het klooster niets dan bomen en hogerop rotsen in dezelfde roodbruine kleur als de stenen uit de façade van de abdij.

Bezoek website
Canal du Midi

Canal du Midi

Het Canal du Midi is een van de hoogtepunten van Zuidwest Frankrijk, met zijn oneindige rijen platanen, romantische bruggetjes en sluisjes en de rustgevende sfeer. Samen met het Canal du Garonne verbindt Canal du Midi de Middellandse Zee met de Atlantische Oceaan. Het in de zeventiende eeuw voltooide kanaal heeft een lengte van bijna 250 kilometer en loopt van Toulouse naar Sète, waarbij het heel wat mooie plekjes aandoet. Je kunt het kanaal onder meer te voet, per fiets of natuurlijk per boot verkennen.

Bezoek website
Pausenpaleis

Pausenpaleis

In Avignon vindt u het Pausenpaleis. Met 15.000 m² is het Palais des Papes het grootste gotische bouwwerk uit de middeleeuwen in Europa. Het heeft twee binnenplaatsen en beschikt over twaalf torens. De grootste toren herbergt twee grote kapellen.

Bezoek website
Mont ventoux

Mont ventoux

De Mont Ventoux wordt ook wel de Kale Reus van de Provence genoemd. Het is een 1.912 meter hoge berg in het departement Vaucluse in het zuiden van Frankrijk, gelegen op zo'n twintig kilometer ten noordoosten van Carpentras. Het is de enige berg enige van deze hoogte in de streek de Provence en behoort tot het Massif des Cèdres. Voor veel amateurwielrenners is deze berg de ultieme uitdaging en die je eens in je leven bedwongen moet hebben.

Bezoek website
Gorges du Verdun

Gorges du Verdun

De Grand Canyon du Verdon (Gorges du Verdon) is na de Tarakloof in Montenegro de grootste kloof van Europa en door de rivier de Verdon uitgesleten over een lengte van 25 km. Deze kloof ligt op de grens van de departementen Var en Alpes-de-Haute-Provence in het zuiden van Frankrijk.

Bezoek website
Château d'If

Château d'If

Het Château d'If is een fort op het eiland If, dat dienst heeft gedaan als voormalige gevangenis. If is het kleinste eiland van de Frioul-archipel gelegen in de Middellandse Zee voor de kust van Marseille. Het eiland rondom het fort is bebouwd met verdedigingswerken. Het fort zelf is 28 meter hoog en heeft drie verdiepingen.

Bezoek website
Pont du Gard

Pont du Gard

Pont du Gard is het hoogste Aquaduct dat is overgebleven uit de tijd van het Romeinse Rijk. Het is een prachtig bouwwerk gebouwd tussen het jaar 40 en het jaar 60 van onze jaartelling en werd destijds vervaardigd met kalksteen uit de streek. Het is het zichtbare deel van het Romeinse aquaduct dat de stad Nîmes gedurende zes eeuwen van water heeft voorzien.

Bezoek website