Luxe vakantiehuizen

Vakantievilla's

Villa Duin

Villa Duin, Julianadorp aan zee

Luxe villa in Julianadorp aan zee met een privézwembad
Vanaf 2486,- per week
8
4
2
Bekijk woning
De Schone Leij

De Schone Leij, Bergen

Sprookjesachtige cottage tussen bos en dorp met Bergen aan Zee op fietsafstand
Vanaf 678,- per week
2
1
1
Bekijk woning
De Kustwachttoren

De Kustwachttoren, Huisduinen

De Kustwachttoren in Huisduinen met zeezicht
Vanaf 1893,- per week
2
1
1
Bekijk woning

Activiteiten

Strand

Strand

De Nederlandse stranden zijn wereldberoemd, met de lange, blonde kuststrook en de brede duinenrij. Je kunt hier heerlijk wandelen, zonnen, zeilen, zwemmen en kitesurfen. Bij Bergen aan Zee zijn de stranden prachtig en kunt u nog genieten van de rust, maar ook van een heerlijk drie-gangen-diner bij kaarslicht.

Bezoek website
Loosdrechtse plassen

Loosdrechtse plassen

De Loosdrechtse plassen zijn zomers een druk bezocht watersportgebied. Maar er zijn ook nog veel plassen die rust en stilte bieden. In de Breukelveense Plas en de Vuntus leven veel waterplanten en vogels. Heerlijk om doorheen te wanden, fietsen of kanoën.

 

Bezoek website
Broekerveiling

Broekerveiling

Hier vindt u de oudste veiling ter wereld. In 1887 is hier de methode 'veiling bij afslag' ontstaan en het wordt nog steeds alom toegepast. U kunt hier zelf ook groente veilen of met een rondvaart maken. Zowel binnen als buiten is veel te zien en te doen.

Bezoek website
Kinderdijk

Kinderdijk

De molens van Kinderdijk staan onder de zeespiegel en werken al duizend jaar mee om de grond droog te houden. De duurzame samenwerking tussen techniek en natuur is uniek, waardoor de polders van Kinderdijk op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. Er staan nog 19 prachtig bewaarde windmolens.

Bezoek website
Texel

Texel

Texel is het grootste Waddeneiland en heeft maar liefst 7 dorpen. De natuur is er prachtig, het strand ruim en uitnodigend, en er zijn vele musea en andere attracties. Er is altijd wel wat te doen op Texel!

Bezoek website
Ameland

Ameland

Ameland is een van de Waddeneilanden. Het eiland heeft prachtig witte stranden en er is veel natuur, rust en ruimte om van te genieten. Er zijn 4 dorpjes op het eiland, met eigen knusse winkeltjes en gezellige horeca. Het eiland is zowel te voet als per fiets een genot om te bezoeken.

Bezoek website
Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam staat bekend om zijn prachtige grachten, hoge gevelhuizen en is onlosmakelijk verbonden met de Gouden Eeuw. Het is heerlijk om uren langs de grachten te wandelen en dan af en toe een monument te bezoeken. Het Anne Frank huis, het Rijksmuseum met de Nachtwacht van Rembrandt, het Van Gogh Museum, en zo is er nog veel meer.

 

Bezoek website